Online zorgkleding bestellen op Werkmode.nl

Steeds meer zorgprofessionals bestellen hun zorgkleding en medische klompen online. Werkmode.nl is de beste plek om dit te doen. U heeft keuze uit een ruim assortiment en ontvangt daarnaast uitgebreide service. Bestellingen boven de €35,- worden gratis bezorgd en u kunt altijd gratis ruilen. Werkmode.nl beschikt over een uitgebreid assortiment zorgkleding. Zo vindt u bij ons: zorgjassen, bodywarmers, zorgbroeken, tunieken, medische klompen, verpleegjassen, doktersjassen en nog veel meer. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw werk in de zorg.

Goede merken

Het is belangrijk dat uw zorgkleding goed en vaak schoongemaakt kan worden en niet snel kapot gaat. Daarom selecteert Werkmode.nl de beste merken. Van deze merken weten we zeker dat de kleding aan alle kwaliteitseisen voldoet en dat u hier goed en prettig in kunt werken. Het werk in de zorg vraagt nu eenmaal om het allerbeste.

De beste prijzen

Naast goede kwaliteit zorgkleding is het ook van belang dat u de juiste prijs betaalt. Ook hiermee houden wij rekening. De prijs kwaliteit verhouding van onze merken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom selecteren wij alleen merken waarbij deze verhouding goed in balans is. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit zorgkleding voor de beste prijs.

Snel bezorgd en uitgebreide service

Als u uw keuze heeft gemaakt, wilt u uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis of op het werk bezorgd hebben. Vandaar leveren wij zeer snel uit. Meestal al binnen 24 uur. Als u uw bestelling binnen heeft, kunt u rustig passen en, mocht dit nodig zijn, altijd gratis ruilen voor een andere maat of toch een ander product. Zo ervaart u het gemak van online shoppen, terwijl u ook kosteloos kunt passen en ruilen zoals in een winkel.